L&M on linnaea et mimosan alalafka. L&M is a sublabel of linnaea et mimosa.

@bandcamp @facebook, @discogs


Julkaisut / Releases

MÖYHY-VEIKOT : HUUME JET SET LIFE (LP) (L&M-4X, 2020)

"VUONNA 2019 TÄSSÄ MAAILMASSA MINKÄ TIEDÄMME, NÄHTIIN PROFETIA TULEVASTA.

MEDIA HENGITTI ARTISTIEN NISKAAN, NAUHOJA KELAILTIIN KARPON EDITISSÄ, KOTIMAINEN SUOSIKKIARTISTI SAI SLAAGIN EHKÄ LIIALLISEN BODAUXEN TULOKSENA, VAI OLIKO KYSEESSÄ KENTIES LIIAN PITKÄLLE VENYNYT OIKEUSJUTTU VAI YKSINKERTAISESTI KARMA?

OLI MITEN OLI. KAIKESTA HUOLIMATTA MÖYHY-VEIKOT JULKAISI KOLMANNEN ÄÄNITTEENSÄ “HUUME JET SET LIFE” KASETTINA. NAUHA PITI SISÄLLÄÄN KAHDEKSAN VAHVAA KAPPALETTA, JOTKA KURKISTIVAT TODELLISEN JETSET-ELÄMÄN KULISSEIHIN. PEILIPINTOJA, NOPEITA AUTOJA, SEXISCANDAALEITA, JULCCISKOHUJA, KOTIMAISTA MYSTIIKKAA, KARMEAA MÄMMIN VETÄMISTÄ JNE…

KASETIN SISÄLTÖ EI OLLUT MITÄÄN PASKAA, SILLÄ DISCOGSIN KESKI-ARVIO NÄYTTÄÄ TÄLLÄKIN HETKELLÄ 5.0 / 5.

DISCOGSIN ARVIOITA TUTKAILLESSA JUMALA PÄÄTTI PRÄSSÄTÄ POIKANSA KANSSA HUUME JET SET LIFESTA KUNNON MUSAVINYYLIÄ NELJÄSATAA KAPPALETTA.

EI TAINNUT TYTTÖ TIETÄÄ VUONNA 2019, ETTÄ VUONNA 2020 OLISI LÄTTYÄ TARJOLLA. TAI NO, KAUAN ON TARJOLLA, SILLÄ ENNAKKOMYYNTI ENTEILEE ETTEI NÄITÄ KAUAA OLE TARJOLLA.

HAVE YOURSELF. ENJOY IOR LIFE. HUUME JET SET LIFE."

HUUME JET SET LIFE @ youtube

Möyhy-Veikot @ facebook


MÖYHY-VEIKOT : HUUME JET SET LIFE (CS) (L&M-4, 2019)

"HUUME JET SET LIFE PITÄÄ SISÄLLÄÄN KAHDEKSAN KAPPALETTA EHTAA MÖYHY-VEIKOT HERKKUPALAA. JULKAISU RAOTTAA OVEA MAAILMAAN, JOHON TAVALLISELLA KANSALAISELLA EI OLE MITÄÄN ASIAA: NOPEAT VENEET, LUKUISAT PEILIPINNAT, KATTOTERASSIT, NEON VALOT UIMA-ALTAASSA, MAKSETUT SEURAPIIRIMALLIT JA SALAISET AINEET OVAT ARKIPÄIVÄÄ.

TÄLLÄ KERTAA "PERINTEISEN BOOGIEROCKIN" SEKAAN ON LIVAHTANUT MYÖS TUMMANPUHUVAA DEBRESSIIVISTÄ OSASTOA, NIMITTÄIN BASSOTAITEILIJA ASTUI HIEMAN ULOS NELIÖSTÄÄN (NO STICKS ALLOWED).

HUUME JET SET LIFE ON SIIS MONIMUOTOINEN "MUSIIKKIKOKEMUS" JA NÄIN NYKYPÄIVÄNÄ SEN VOI KOKEA MYÖS AUDIOVISUAALISESTI JYYTYYBISSÄ."

HUUME JET SET LIFE @ youtube

Möyhy-Veikot @ facebook


TISSIT: EP+3 (CS) (L&M-3, 2018)

TISSIT on: Ville Suopajärvi (Puiset heilat, Vindi Karlos, Riukupastori! ym.), Laura Ahvonen (Guggenheim-projektz, Puiset heilat, Plasmapalmas ym.), Anni Hakkarainen (Fuck Dudes) ja Santeri Seessalo.

TISSIT is a band from Turku, Finland and consists of Ville Suopajärvi (Puiset heilat, Vindi Karlos, Aurinkorannat, Riukupastori! etc.), Laura Ahvonen (Guggenheim-projektz, Puiset heilat, Aurinkorannat, Plasmapalmas etc.), Anni Hakkarainen (Fuck Dudes) and Santeri Seessalo.

"TISSIT on aivan omanlaisensa ilmiö kokeellisen popmusiikin saralla, se on kuin Dylanin eteiseen jäänyt kelamankka jota yksi jos toinenkin on käyttänyt siinä määrin, että lopulta ei voida enää sanoa kenen taiteesta tässä on kyse. Vai oliko se Lynchin videokamera?" - desibeli.net / Pienet - Elokuu 2018

Tags: experimental industrial rock

Press photo / Band

A & B

 1. 6000 SUX
 2. Marraskuun pelko
 3. LiLa
 4. Mureneva tuuli
 5. Käännät kiven (Eikä mikään vedä verhoja ihollesi)
 6. Tammiarkku täynnä hymyileviä kiviä
 7. Rakaste
 8. Sun syys, mun syy (EP-versio)

Professionally duplicated on ferro stock, high quality print.

Mastered by Hebu Viihde KY.

TISSIT @ spotify

TISSIT @ facebook

Haastattelu @ desibeli.net


Möyhy-Veikot: MITÄ MIELTÄ UFOISTA? (CS) (L&M-2, 2018)

MÖYHY-VEIKOT LÄHESTYY KUULIJAA UUDELLA MITÄ MIELTÄ UFOISTA? -KASETILLA. KAPPALEIDEN TEMATIIKKA LIIKKUU PARANORMAALILLA RAJAPINNALLA TÄMÄN JA TUON ULOTTUVUUDEN RISTITULESSA. FULLHD MUSAA TÄYDELLÄ RESOLUUTIOLLA. VIVID COLORS.

A

 1. Bingo!
 2. Hermomyrkytys
 3. Mestari areenalla (FPS)
 4. Viikinki hassiskaupoilla

B

 1. Soita numeroon (0295 460 321)
 2. Messut
 3. Virtuaalitodellisuus
 4. MITÄ MIELTÄ UFOISTA?

Professionally duplicated on chrome stock, high quality print.


MÖYHY-VEIKOT: 5,5 %= 5/5 (CS) (L&M-1, 2017)

"Psychedelic bass music!"

"Möyhy-veikot ammentaa musiikkinsa ideat mm. youtubesta, tekstitv:n seuranhakupalstoilta sekä keltaisen lehdistön lööpeistä. Mikään ei pidä paikkansa ja totuus on vääristelty sille tasolle, ettei siitä ota kukaan mitään selvää."

A

 1. Onnenpyörä
 2. Möyhy-veikoilla on asiaa
 3. Megalomaniac Ice Hockey Madness
 4. Totuus ja noituus
 5. Disco Erotico

B

 1. Lottoarvonta
 2. Happoa
 3. Dub
 4. Haippirinki

Professionally duplicated on chrome stock, high quality print.

Möyhy-Veikot @ youtube

Möyhy-Veikot @ facebook